Deze decembermaand hebben we al twee feestjes achter de rug op De Taaltuin.
Op 1 december hadden we de Goedheiligman uitgenodigd. Hij kwam aan in zijn koets met maar liefst vijf Pieten! Alle klassen hadden optredens voorbereid en de Sint genoot met volle teugen. Hoewel sommige Pieten nog lerende waren, lukte het hen aardig om mee te dansen, zingen en springen. Alle kinderen werden rijkelijk beloond met strooigoed en er was zelfs voor iedereen een cadeautje. Het was een heerlijke middag met z’n allen.
Een paar dagen later hebben de leerlingen van de bovenbouw en het voortgezet onderwijs surprises met elkaar gedaan. Ontzettend creatieve kunstwerkjes werden meegebracht. Uiteraard inclusief gedichten en leuke cadeautjes.

Daarna deed de Kerst z’n intrede en hebben we in twee middagen (jongsten en oudsten) een knusse kerstviering gehad. We hebben liedjes gezongen, naar verhalen geluisterd, geknutseld en gesmikkeld van al het lekkers dat iedereen had meegenomen.

De vakantie staat nu voor de deur. We hopen dat iedereen lekker uit kan rusten en gaat genieten van samenzijn met familie en vrienden. Een gezellige kerst en een knallend 2019 gewenst!

(Kijk voor meer foto’s op onze facebooksite)

Advertenties